Galléros póló

Amikor hímzésről van szó, akkor nem szabad megfeledkezni a tökéletességről. Egy rosszul eldolgozott minta ugyanis nem mutat túl szépen a terítőkön, a kötényeken vagy a ruhákon. A galléros póló belső felének is tökéletesnek kell lennie.

Ez azt jelenti, hogy ahová a varrás, a hímzés kerül fel, lényeges, hogy a szélek el legyenek dolgozva, különben zavaró lehet a póló viselése. A cegespolo.eu honlapon is láthatja, hogy a szakemberek milyen nagyszerű szolgáltatásokat nyújtanak. A lehetőségek között szerepel a gépi hímzés is, aminél több mint 5 darab kiegészítőt tudnak díszíteni egyszerre. Az online áruházban is megrendelhető Fruit of the Loom galléros póló egy trendi ruhadarab.

A gombokkal és mandzsettával kiegészített felső a minőségi anyagának köszönhetően, gépi hímzésre tökéletesen megfelel. A számítógéppel vezérelt hímzőtűk rövid idő alatt képesek elkészíteni a kiválasztott mintát. A galléros póló bármelyik részén logózható. Akár a nyakánál, a hátánál, de még az ujjára is tehető embléma.