Angol középfokú nyelvvizsga

Egy nyelvvizsgára készülve, mindenki másképpen ítéli meg azt, hogy milyen valódi képességekkel rendelkezik az adott nyelv területén. A Be Happy nyelviskolában az angol középfokú nyelvvizsga előtt ezért is mérik fel a jelentkezők ismereteit az adott területen.

Lehet, hogy ennek az eredménye eléggé meglepő lesz, hiszen általában az emberek úgy ítélik meg, hogy többet tudnak, mint amennyit valójában fel tudnak idézni. Azonban nem az a célja a felmérésnek, hogy elbizonytalanítsa a jelentkezőt, hanem hogy valós képet kapjanak arról, honnan is kell indulni, és majd a tanuló vázolja, hová szeretne eljutni.

Ennek alapján olyan egyedi munkamenetet és foglalkozásokat alakítanak ki, ahol a csoportos tanulás előnyeit ötvözik az egyéni fejlődési lépcsők megugrásával. A pozitív megerősítés és a támogató légkör pedig magától értetődő. Ebben a környezetben az aznap tanult új kifejezéseket is bátran használhatja a csoportban. Az ilyenfajta tanulás megadja az alapot ahhoz, hogy az angol középfokú nyelvvizsga sikerülhessen.