Panasonic KX-NT553X IP rendszerkészülék
Panasonic KX-NT553X IP rendszerkészülék

A kezdeti nehézségeken túllendülve, szinte minden vállalkozás a bővítésre és a feladatok számának emelésére koncentrál, azonban ezt a célkitűzést elérve már a korábbinál fejlettebb technikai felszerelésre lesz szüksége.

Az adatok hatékony és gyors áramlásának elősegítésére, az előírt alközpontokhoz csatolva a Panasonic KX-NT553X IP rendszerkészülék tűnik az egyik legoptimálisabb megoldásnak. A készülék 3 soros LCD kijelzőt kapott intenzív háttérvilágítással, hogy a telefonszámokon kívül, az üzenetek is jól olvashatóak legyenek.

A Panasonic KX-NT553X IP rendszerkészülék ECO üzemmódban is használható, valamint 12×2 programozható gomb szolgálja a gyorstárcsázás kényelmét.

A Panasonic KX-NT553X IP rendszerkészülék igény szerint kihangosítható, de szükség esetén DECT headset csatlakoztatható hozzá, ami miatt a gyártó a tökéletes hangminőség elérésére törekedett, emellett persze elektronikus kézibeszélő-emelő kábel is csatlakoztatható a vezeték nélküli headsetek használatához. A gyümölcsöző munkavégzéshez egy ilyen szerkezet nélkülözhetetlen segítséggé válhat.