Méretpontos csomagtértálca beszerzése kötelező
Méretpontos csomagtértálca beszerzése kötelező

Talán nincs is gyerek, aki nem szeretne kutyát vagy macskát. Ezek a legkedveltebb háziállatok, és igazából, ha lehetőség van rá, érdemes otthont biztosítani nekik, jót tesz a gyerekek fejlődésének. Egy háziállat felelősségre, szeretetre és feltétlen odaadásra neveli a kis nebulókat. A gond akkor kezdődik, amikor a család nyaralni megy, és a kutyus, cicus is menni készül. Az első lépés egy méretpontos csomagtértálca beszerzése, hogy a háziállatok a csomagtérben teljesen vízhatlan körülmények között utazzanak.

A méretpontos csomagtértálca nem csúszik, ezért könnyen oda lehet a szállító dobozt rögzíteni, így nem csak a kicsi kedvencek, hanem az utasok is teljes biztonságban tudnak utazni, de ugyanakkor egy karnyújtásnyira vannak, akár út közben is lehet egy bátorító simítással nyugtatni. Nem is kell említeni, hogy egy ilyen családban a legnagyobb családi autó is kevés a csomagok és a háziállatok szállítására. A kombi változat a legkedveltebb az ilyen családokban, hiszen így a gyerekek csak hátra kell forduljanak a kedvencükhöz.

Ellenben ennek a nagy hátránya, hogy a csomagoknak általában kevés hely jut, gyakran nagyon jól be kell osztani a járművet, minden kis zegzugot ki kell használni a csomagolásra. A rengeteg ruhanemű és élelmiszerek mellett a kutya-, macskatápot is kell dobozolni. No de egy ilyen családos kirándulásnak is megvan a varázsa. Amikor az egész család a zöld erdő ölén játszadozik, pihenget, már nem gondolnak az út nehézségeire. Visszafele meg már szinte üres lesz az autó.

Ha nem passzol a családi autóba egyetlen eddig talált csomagtér védő sem, a gumiszonyeg.eu on-line boltban bizonyosan szerencséje lesz, itt több száz méretpontos csomagtértálca között válogathat. A méretpontos csomagtértálca kiválasztásához tudnia kell az autó márkáját, modelljét és a gyártási évet. E három adat alapján garantáltan illeszkedő méretpontos csomagtértálcát fog vásárolni. De ne halogassa sokáig, ha téli vakációra készül, mert a szállítás 2-3 napba belekerül. Ha most megrendeli, a hétvégén már utazhatnak is, kutya, macska és az egész nagycsalád. Szerencsés utazást!