Hair transplant

Régebben nagyon fájdalmas volt a hajbeültetés, a nehezen gyógyuló sebek miatt. Mivel ma már az úgynevezett FUE technológia segítségével történik a hair transplant, ezért a páciensek jóval könnyebb helyzetben vannak. Nem maradnak sebek a fejbőrön, a hajkorona pedig természetes benyomást kelt.

Ez a fajta eljárás a hajhagymákat is kíméli, hiszen az orvosok csak apró, tűhegynyi részeket ültetnek át egyik helyről a másikra. A hair transplant hosszadalmas folyamatnak számít. A pótlandó terület nagyságától függően, általában egy teljes napon át tart. A műtét körülbelül 8:30-kor kezdődik és általában 18 óráig tart.

Persze a páciens mozoghat közben, illetve lehetősége nyílik az olvasásra, a filmezésre vagy éppen a zenehallgatásra. A hair transplant több fázisból áll, tehát időnként szükség van a szünetekre. A páciens nem érez semmit az orvosok munkájából, a helyi érzéstelenítőnek köszönhetően.

fejbőr gyógyulása sem bizonyul majd túl kellemetlennek. Nem kell később visszajönni a klinikára, mert a regeneráció hamar megtörténik.