Forrás: himgeurope.com
Forrás: himgeurope.com

A HIMG hajbeültetési klinikán több hajbeültetési módszer is a szolgáltatások között van. Nálunk választhatják a legmodernebb és legtökéletesebb eredményt hozó hajtranszplantációs technikát, az S.H.E. módszert, de természetesen a még mindig korszerű F.U.E. módszer és annak továbbfejlesztett változata, a F.U.E.2 is elérhető.

Mindhárom hajbeültetési módszer esetében helyi érzéstelenítést alkalmazunk, tehát egyik esetben sem történik altatás, de a F.U.E. technikánál egy, a F.U.E.2-nél kettő, az S.H.E. módszernél pedig háromlépcsős ez az érzéstelenítés.

A hajbeültetési módszereknél a kinyeréshezés a beültetéshez használt tű is eltérő átmérőjű. A F.U.E. és a F.U.E.2 esetében 1,0 – 1,2 mm, az S.H.E. esetében pedig 0,6 – 0,8 mm, így a pontosság az első két módszernél közepes, az S.H.E.-nél viszont magas.A kisebb átmérőjű tű azt is lehetővé teszi, hogy a hajszálakat sűrűbben ültessük, így végeredményben jóval dúsabb frizurát kapunk, ha az S.H.E. hajbeültetési technikát választjuk.

A F.U.E. és a F.U.E. 2 módszert azoknak javasoljuk, akik elérhető áron szeretnének értéket, és nem lényeges számukra a donorterület hegesedése, mert a hajukat hosszabban akarják hordani.
Az S.H.E. technikát pedig azoknak ajánljuk, akik az elérhető legmagasabb minőségű szolgáltatást választanák, és nem szeretnék, ha fejbőrükön hegek maradnának vissza, mivel a hajukat inkább rövidebben szeretnék viselni.

Bármelyik hajtraszplantációs módszer is szimpatikus Önnek, ha minőségi szolgáltatást szeretne, válassza a HIMG hajbeültetési klinikát!