Hasleszorító bugyi

A terhesség ideje alatt komoly változásokon megy át a test, amit sok hölgy nehezen tud elfogadni. Amíg a kisbabájuk a pocakban van, addig nem is zavarja őket annyira, hiszen tudják, hogy ez azért kell, hogy a magzat fejlődhessen, de amikor megszületik a kicsik és szembe kell nézzenek az új tükörképükkel, az sok kellemetlen pillanatot szül.

A hasleszorító bugyi azon apró trükkök egyike, amelyekkel korrigálni lehet az apró szépséghibákat, amíg a test regenerálódik. Érdemes bevetni, mert nemcsak a vonalakat teszi szebbé, hanem segíti a megnyúlt szöveteket, szalagokat is, hogy hamarabb visszaalakuljanak eredeti állapotukba.

Vagyis a hasleszorító bugyi nemcsak optikailag formálja a szülés után megmaradt pocakot, hanem valóban hozzájárul ahhoz, hogy újra lapos hasra lehessen szert tenni. Többféle változatban, színben kapható, így a hasleszorító bugyi mindig az aktuális öltözetnek megfelelően választható ki.

Ha a megfelelő típus kerül a ruha alá, akkor teljesen észrevétlen marad, ezért senkinek sem kell tudnia, hogy mitől olyan karcsú már néhány nappal, héttel a szülés után. Sőt, ha úgy érzi, hogy a combjai vagy a feneke is megsínylette egy kicsit ezt az időszakot, akkor más praktikákat is bevethet azért, hogy jól érezze magát a bőrében kismamaként.

A száras bugyi sok olyan nő jó barátja, aki szeretne egy picit szebb körvonalakat például egy elegáns, alakkövető ruha viselése közben. Ezt a praktikus alsóneműt pedig bátran felveheti azután is, hogy megszületik a pici, mert az áldott állapot időszaka alatt felszedett kilókat és a megereszkedett bőrt is remekül leplezi.

Persze ha hosszútávon is szeretné visszanyerni az eredeti alakját, akkor az egészséges táplálkozás és a sport elengedhetetlen, de pillanatnyilag a száras bugyi is sokat segíthet, hogy ne veszítse el az önbizalmát. Fontos, hogy anyaként is megmaradjon a nőiessége és ha ehhez egy hasleszorító vagy száras bugyi szükséges, akkor bátran be kell vállalni. Ha pedig a tudatos életmód meghozza a gyümölcsét, akkor a trükkös alsóneműk bekerülhetnek a fiók mélyére.