Grapefruitmag csepp

A tavasz beköszöntével egyre több dolgunk adódhat a kert környékén, vagy egyszerűen csak rendszeresen kimozdulunk a lakásból, hogy élvezzük a jó időt. Mielőtt azonban nekivágnánk a természetnek, megérheti kicsit felerősíteni szervezetünket, felkészítve ezzel a kihívásokra. Hatékony lehet a grapefruitmag csepp kúra Biocom grapefruitmag kivonattal.

Ez a kivonat tele van hasznos tápanyagok és vitaminok sorával, amelyek védőbástyaként állhatnak a különböző betegségek útjában. A grapefruitmag kivonat magas C-vitamin koncentrációval és antioxidáns hatással bír. Ezenfelül még található benne kálium, pektinek, szterolok, tokoferolok, citromsav is többek között.

A grapefruitmag csepp használata felvértez minket a baktériumok, gombák és vírusok ellen egyaránt. Készíthető belőle hígítással egy fertőtlenítő oldat, amivel a különböző kerti szerszámokat lehet kezelni, valamint házi készítésű növényvédő szerek alapját is képezheti. A grapefruit mag csepp rendkívül sokoldalú készítmény, amit megéri beszerezni és rendszeresen alkalmazni.