Ésszerű döntések egy ügyvéddel
Ésszerű döntések egy ügyvéddel

Törvény sértett, ám a vád mégis váratlanul éri? Sokan nincsenek tisztában a jogaikkal. Ön minden esetben tisztában van vele, hogy bizonyos esetekben mit tehet meg jogszerűen, és mi az, amiért már felelősségre vonható? Ha bármilyen bűncselekménnyel megvádolják Önt vagy egy hozzátartozóját, akkor ügyvéd segítségére van szükség.

Szándékos volt az elkövetés vagy sem, ártatlannak érzi magát vagy vétkesnek, a legelső teendője az legyen, hogy egy tapasztalt, büntetőügyekben jártas ügyvédet keres, akivel nyíltan megbeszélheti az esetét, aki képviseli, aki ha szükséges, érvényesíti a jogai.

Még az első vallomástétel előtt legyen tisztába a vád, a bűncselekmény fogalmával, annak következményeivel, és a célszerű védekezési stratégiájával. Ez egy olyan pillanat az életében, amikor nem szabad habozni, szakértőtől kell tanácsot kérni. Higgadt és ésszerű döntések meghozatalára van szükség ilyenkor, amit egy jogban jártas ügyvéd segítségével tud megtenni.

A tényektől, bizonyítékoktól függően az is lehetséges, hogy a kár megtérítésével rendezheti helyzetét, de az is előfordulhat, hogy több éves szabadságvesztéssel jár a tette miatt. Ne kockáztasson. A Vidákovics Ügyvédi Iroda honlapján tájékozódhat több jogi fogalomról.