gin ar
Gin ár

Önnek melyik a kedvenc alkoholos itala? Amennyiben a legszívesebben gint tölt a poharába, akkor jó helyen jár! A diszkontital.hu webáruház biztosan tartogat néhány meglepetést, ha vásárolni szeretne. A gin ár évek óta alig változott valamit, tehát itt még mindig nem kell mélyen a zsebbe nyúlni, ha rendelni akar.

Akár kóstoló gyanánt is vehet egy apró, 0,05 literes kiszerelést. Ennek az ára körülbelül 650-800 Ft. Összességében véve persze jobban jár, ha inkább nagyobb kiszerelést vesz, hiszen így alacsonyabb az 1 literre vetített gin ár.

Úgy kell kalkulálnia, hogy az alkoholtartalom kb. 40 és 47 százalék között mozog. Ez azt jelenti, hogy érdemes körültekintéssel fogyasztani ezt a finom szeszesitalt. A kínálatban a népszerű, illetve a kevésbé ismert márkák termékei is megtalálhatóak.

A gin ár nagyon kedvezőnek mondható, még abban az esetben is, ha fizetnie kell a házhozszállításért cserébe. A legtöbb termék azonnal megvásárolható, de néhány esetben egyelőre csak előrendelésre van lehetőség.