Vezeték nélküli töltő

Bizonyára Önnel is számtalanszor előfordult már, hogy a lehető legrosszabb pillanatban, egy üzleti megbeszélés kellős közepén, vagy családi program megtervezése közben váratlanul kikapcsolt a telefonja. Ez szerfelett bosszantó jelenség, amire páratlan gyógyírt nyújt a vezeték nélküli töltő korszerű kivitelezése.

Eme modern töltési módszer használatával többé nem kell azon aggódnia, hogy vajon a kábel vagy a töltőfej maradt-e újra otthon, hiszen nincs más dolga, mint ráhelyezni féltett készülékét egy kábelmentes töltőállomásra és hagyni, hogy az elektromágneses mező tegye a dolgát.

Ami ezen igencsak hatékony innováció működési elvét illeti, voltaképpen a mágnesesség elvén alapszik és minden mérnöki végzettség hiányában is pontosan megérthető. Dióhéjban összefoglalva tehát, a vezeték nélküli töltő egy olyan tekercset tartalmaz, ami elektromágneses teret generál, ezt a teret pedig a telefonban elhelyezett másik tekercs töltéshez szükséges energiává alakítja át. Éljen a korszerűség kényelmével!