Aviva tanfolyamok
Aviva tanfolyamok

Ép testben ép lélek, halljuk, olvassuk nagyon gyakran. Ennek bizony minden betűje igaz, az egészségünkért pedig sok mozgással tehetünk a legtöbbet. Létezik egy csodálatos metódus, az Aviva, ami úgy a nőknek, mint a férfiaknak nagyon sokat segít ebben a törekvésükben. Ennek a metódusnak rengeteg jótékony hatása van a szervezetre, hiszen a tornagyakorlatok támogatják a női és férfi szervek működését és beindítják az öngyógyító folyamatokat.

Betanító és négyórás alaptanfolyamra lehet beiratkozni a valtozasmuhely.hu weboldalon keresztül, ezt követően gyakorlóórákon közösségben vagy önállóan otthon is végezhetjük. Egy tanfolyam részvételi díja 15 000 Ft és a regisztráció csak akkor érvényes, amikor a jelentkező befizeti az előleget. Az említett weboldalon megtudhatóak az induló tanfolyamok pontos időpontjai. De lássuk, mit érdemes magunkkal vinni az Aviva tornára! Először is, kényelmes, tornázásra alkalmas ruházat szükséges, illetve vastag zokni, mert itt cipő nélkül történik a tornagyakorlatok végzése. Bár plédek és matracok vannak a teremben, de aki kényelmesebbnek érzi, az hozhat magával törülközőt is.

Egy nagy üveg ásványvíz szintén a hasznunkra lehet, mivel a tanfolyam alatt tanácsos sokat inni. Az otthoni tornázáshoz megvásárolható a legújabb kiadású Aviva könyv is, aminek az ára 4000 Ft. Mindenképpen érdemes a számunkra legideálisabb időpontban tartandó tanfolyamra jelentkezni, hiszen az Aviva torna hatásos gyógyír nőgyógyászati és urológiai betegségek megszüntetésére, meddőség kezelésére, továbbá olyan hormonális eredetű problémák megoldására, mint például a pajzsmirigy, mellékvese és hipofízis működési zavarai, a változókori kellemetlen tünetek vagy súlytöbblet.

Persze, a tanfolyam nemcsak a tornából áll, hanem tartalmazza a helyes légzés, testhasználat és táplálkozás oktatását is. Ezek együttesével érhető el csodálatos eredmény. Férfiaknál a potencia- és a prosztatagondok leküzdésére ajánlott az Aviva torna. Például ülőmunkát végző személyeknek igazán nagy segítség ez a módszer, de nemcsak nekik, hanem mindenkinek.