Home klíma

Klímarendszer vásárlásakor az ember természetesen nem vág bele azonnal az üzletbe, hanem igyekszik minél jobban tájékozódni, hogy olyan készüléket választhasson majd, ami hosszú éveken keresztül biztosítja otthonában a megfelelő hőmérsékletet.

A Hisense klímagyártó cég egyik új termékcsaládja, a Home klíma, remek választás lehet mindenki számára. Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek hatékonyabbá teszik, megkönnyítik a használatát, és a Pro széria még egészségügyi szempontokat is figyelembe vesz. Melyek ezek a tulajdonságok és szempontok?

Például egy okostelefon segítségével is vezérelhető, a wifi opciónak köszönhetően, így használata rendkívül egyszerűvé válik. Energiatakarékos, hiszen gyártói 3D Inverter technológiát használtak optimalizált belső légcsatornával, barázdált csővel és lamellákkal, így akár 30%-kal is csökkenhet az éves energiafogyasztás. A Home klíma mindenki számára alkalmas, aki szeretné lakásában a megfelelő hőmérsékletet gyorsan, könnyen, egészségesen és elérhető áron biztosítani.