Hunter öntözőrendszer a kerthez
Hunter öntözőrendszer a kerthez

Egy nagyobb kert esetében bizony igen komoly kihívást jelenthet az öntözés, mivel a növényeknek különböző igényeik vannak. Az sem mindegy, hogy éppen milyen évszak van, mert ez több szempontból is befolyásolja az öntözés milyenségét.

Szerencsére a Hunter öntözőrendszer segítségével nem lesz olyan bonyolult a szükséges feladatok ellátása, hiszen a vezérlőnek köszönhetően igen egyszerű a programozás. A berendezés képes a változatos öntözési igényeket is kielégíteni, éppen ezért Ön is meg lesz elégedve vele.

A Hunter öntözőrendszer megőrzi a betáplált programokat a memóriája segítségével, tehát nem kell majd újra és újra ezzel bajlódnia. Igény esetén akár egy távirányítót is csatlakoztathat a termékhez, ezért még egyszerűbb lehet a kezelés.

A Hunter öntözőrendszer túlfeszültség ellen is védve van, ami hatalmas előnyt jelent. Jó, ha megemlítjük azt is, hogy a termékbe összesen háromféle program táplálható be. A tulajdonosok akár külön-külön is beállíthatják az öntözési napokat, ezért a kert idővel lélegzetelállítóan szép lehet.