Bosch akkus gépcsomagok
Bosch akkus gépcsomagok

A precíz megmunkálás és megmunkálhatóság érdekében a fémhez, fához, műanyaghoz, kőzethez különböző típusú fűrészlapokat használhatunk. A technológiai fejlődésnek hála, mára már mindenhez megtalálhatjuk a megfelelő eszközt. De miként alkalmazható egy körfűrészlap fémhez? Elsősorban egy optimális foggeometriára van szükség. A Bosch modellek között találkozhatunk a Lock technológiájú fogakkal. Ezzel a kialakítással kisebb az esélye annak, hogy fogak kitörnek. Az anyagvastagságot is fontos szem előtt tartani, hogyha egy körfűrészlapot fémhez szeretnénk használni. A Bosch modellek különleges bevonattal vannak ellátva, ami a Proteqtion elnevezést kapta.

Ennek köszönhetően nem tapadnak meg a különböző szennyeződések a fűrészlap felületén és nem engedi felhevülni sem a lapot. A lapdeformálódás elkerülhető a lézervágással készített dilatációs vágatoknak köszönhetően. A nagyfokú tartósság érdekében a körfűrészlap fémhez első osztályú acélból készül.

A körfűrészlap fémhez alkalmazható akkumulátoros asztali fűrészekkel. Az optimális kialakításnak hála, maximalizálható az akku élettartama. Emellett más Bosch akkus gépcsomagok is szerepelnek a kínálatban, amelyekkel mindennemű szerelési, javítási, felújítási és bontási feladatot el lehet látni. A hálózati szerszámgépekkel szemben sokkal nagyobb mozgásteret biztosítanak a munka során. Gyakorlatilag bárhol bevethetőek a Bosch akkus gépcsomagokban található eszközök.

Csupán a töltöttségi szintet kell figyelnünk, hogy ne érjen kellemetlen meglepetésként, amikor leáll a gép. A Bosch akkus gépcsomagokkal teljesen bebiztosíthatjuk magunkat, mert így nem lesz olyan feladat, amit ne tudnánk elvégezni. Gyakorlatilag nem lesz szükségünk külső segítségre a munkák során. Nem úgy kell tekinteni erre a befektetésre mint, ami hatalmas kiadást jelent, hiszen ezeknek az eszközöknek az ára idővel megtérül. Egyrészt azért, mert nem kell senkinek sem munkadíjat fizetnünk a lakásfelújítás során, másrészt pedig a minőségi kivitelnek hála, valószínűleg nem lesz szükségünk más eszközökre, a Bosch akkus gépcsomagokon kívül.