SKS sárvédő

Nyilvánvalóan senki sem szeret eső után, sárban és tócsás terepen tekerni, de néha bizony muszáj, amikor épp nem akar vagy nem tud a volán mögé ülni, a tömegközlekedés pedig ki van zárva. Az SKS sárvédő segítségével az esőben és a záporok után is nyugodtan lehet hajtani, mert nem kell tartani a felcsapódástól.

A vizes, sáros és egyéb kellemetlen folt pedig a múlté lesz, aminek nagyon örülnek azok, akik már rég meguntak mindig mosni a biciklizések után. Pontosan ebben lesznek hű társak a SKS sárvédő modellek, melyek egyedülálló kialakításuk által teljes védelmet nyújtanak, legyen szó bármilyen biciklifajtáról is. A színvonalról és időtálló adottságról sokat elmond, hogy az SKS sárvédő Németországban készül, egy világszinten elismert gyártó terméke.

Ezen eszközök mindig szárazon és főként tisztán tartják a kerékpáros ruháját és a bringáját, még akkor is, amikor a nagy pocsolyákat sehogy sem lehet elkerülni. Ezen SKS sárvédő tartósságát a krómozott műanyag nyújtja, amiben nem lehet csalódni, akárcsak a rozsdamentes acél rögzítőben sem.