A jó macskatáp

Hazánkban elképesztően sok márkájú és típusú táp közül választhat az ember, és egy felelősségteljes, odaadó macskagazdi nem csupán arra gondol, hogy a kedvence a lakmározás után teli hassal maradjon.

A macskatáp kiválasztásánál főszerep kell jusson annak, hogy az eledel pontosan mit is tartalmaz és milyen összetevőkre épül. Az is mérvadó, hogy mennyi tápanyagot tartalmaz az adott táp. Emellett az is vitathatatlanul lényeges szempont, hogy a cicák is rendelkeznek saját ízléssel és szükségletekkel, amiket nem szabad elhanyagolni. Ezért is tanácsos összeállítani egy kellőképpen tápláló és vonzó ízesítésű menüt, száraz illetve nedves tápokból. Ha a macskatáp a fő téma, akkor sokan elkezdik az interneten található tesztek, cikkek olvasgatását, és így akarják megtalálni a tökéletes eledelt.

Az igazság azonban az, hogy a teszteken leginkább azok a brandek diadalmaskodnak, amelyek többet pénzt fizetnek. Ezért is nyilvánvaló, hogy a minden téren jónak mondható macskatáp megtalálása a gazdi által végrehajtott tesztek és megfigyelések segítségével együttesen oldható meg.