borbély szalon Budapesten
Borbély szalon Budapesten

Kemény világot élünk! Ha a vállalkozásunk nyújtotta szolgáltatások nem versenyképesek, könnyen megtörténhet, hogy hamarosan le kell húzzuk a rolót. Ugyanígy van ez a fodrászszalonok esetében is, amelyek mindegyike igyekszik bevonzani a vendégeket. Az éles verseny miatt különösen fontos, hogy meg tudja magát különböztetni egy borbély szalon Budapesten. A fővárosban rengeteg szalon fedezhető fel, ezért nem csoda, hogy kiélezett vetélkedés zajlik közöttük.

Például az A76 borbélyszalonnak nem csupán az elhelyezkedése exkluzív, de az enteriőrje szintén úgy került kialakításra, hogy a betérő férfi komfortosan érezze magát a kizárólag női borbélyok között. Minden vendéget kávéval és kézműves sörrel kínálnak, hogy az a pár perc várakozás a lehető legjobban teljen. Természetesen, mindenekelőtt a haj- és szakállvágás végeredményétől függ, hogy a kliensek visszatérnek-e ide.

Persze ettől nem kell félni, hiszen a szakemberek, mielőtt elkezdenék a munkát, mindig megbeszélik a vendéggel, hogy mi az elképzelésük a frizurát és a szakállt illetően, ha pedig igény mutatkozik rá, akkor hasznos tanácsokkal is ellátják. Minden szolgáltatás a kliens ízlésének megfelelően történik, legyen szó hajvágásról géppel és ollóval, szakálligazításról, pengés borotválásról, szakállfestésről. Az A76 barber shop munkatársai a kezelések végén szakállolajjal és wax használatával formázzák tökéletesre a vendég arcszőrzetét.

Így érnek el tökéletes, maximális elégedettségre okot adó végeredményt. Mindazonáltal a profi eljárások egyáltalán nem kerülnek magas összegbe, mert a szalon üzemeltetői pontosan tudják, hogy a klienseiknek ez a szempont is rendkívül fontos. Ugyanis, ha a vendég úgy érzi, hogy túl magas áron kapta meg a színvonalas szolgáltatást, bármennyire meg is van elégedve a végeredménnyel, nem valószínű, hogy visszatér. De ez az A76 nevű barber shop esetében kizárt, mert itt igazán korrekt árakkal dolgoznak a fodrászok. Ha a legjobb férfifodrászt keresi, akkor ide érdemes ellátogatnia, mert maximálisan profi munkát kap!