Infraszauna
Infraszauna

Szeretne pár kilótól megszabadulni, de nem elég kitartó, vagy csak valami kiegészítésképpen kellene? Az infraszauna nemcsak a káros anyagoktól szabadítja meg szervezetét, hanem a folyadékveszteség mellett bizony jó pár száz kalóriától is búcsút vehet, nagy örömére.

Az infraszauna használata során a magas hő miatt a test izzadni kezd, aminek következtében a mérgező anyagok felszabadulnak és távoznak a testből. Ezzel egyidejűleg pedig egy 30 perces szaunázás után körülbelül 600-800 kalóriát is veszíthet.

Ugye milyen kényelmes? Meg sem kell erőltetnie magát, mégis veszít súlyából is. Azzal, hogy kiizzadja a méreganyagokat, immunrendszerét sokkal ellenállóbbá teszi, teste egészségesebb lesz, mint valaha.

A magas hőnek köszönhetően pedig vérkeringésének intenzitása megnő, ez által a szív is hatékonyabban, erőteljesebben dolgozik. Jótékony hatásai között szerepel, hogy a narancsbőr eltüntetésére is alkalmas. Már több szépségszalon használja az infraszauna jótékony hatásait a narancsbőr kezelésére.