ionizáló
Ionizáló

Poratkák, pollenek, különböző szennyeződések minden lakás levegőjében megtalálhatóak, amelyeket valahogyan ki kellene szűrni az egészséges légkör megteremtésének érdekében. Erre a célra ideális egy ionizáló, ami tisztított, friss levegőt biztosít.

A fent említett káros anyagok mind kiszűrhetőek vele, illetve a szagokért felelős molekulák is. Mivel a készülék a beszívott levegőt UV-C lámpák fényén keresztül vezeti keresztül, könnyen hatástalanítja a kórokozókat is. Az ionizáló készülékben található LED izzók teljesítménye lehetővé teszi a gépezeten belüli csíramentesítést. Így pedig életképes fertőzés már nem juthat vissza a légtérbe. Tehát nagyon jó szolgálatot tesz egy ilyen modern eszköz, mert a tiszta levegő a jó közérzet egyik alapvető feltétele.

Nem mindegy, hogy milyen minőségű levegőt szívunk be, amivel oxigént juttatunk a vérkeringésbe. Az ionizáló készülék elhozhatja az otthonunkba a hegyi levegő tisztaságának élményét, ezért érdemes minél hamarabb beszerezni. Ehhez segítséget nyújt a patikatars.hu weboldal.