lámpatestek
Lámpatestek

Az elmúlt években egyre nagyobb figyelmet kaptak az elektronikai fejlesztések új szériája, mégpedig a LED-ek. Ezek a rendszerek a hagyományos izzókhoz mérten, azoknak az energiaigényének a töredékéből képesek ugyanolyan vagy nagyobb fényerőt előállítani. Az ezen az elven működő lámpatestek tehát új távlatokat nyitnak a megtakarítások tekintetében.

Érdemes ezekre váltani, hiszen bár nem lehet bennünk villanykörtét cserélni, de minden szempontból hosszabb élettartammal rendelkeznek, valamint jóval kevesebbet emésztenek fel a költségvetésünkből az idők során. A lámpatestek több 10 000 órán keresztül világítanak, de még a fel- és lekapcsolást is jól viselik. Ami pedig a formavilágukat illeti, rendkívül változatosak.

A ledezz.hu oldalon egyedi kínálatból válogathatunk, amelyek mind a minőség jegyében születtek. Legyen szó a lakás bármelyik szegletéről, a kellő fényerőt biztosító lámpatestek gondoskodnak arról, hogy soha ne kelljen sötétben legyünk. Bár a felszerelést érdemes szakemberre bízni, a kapcsolón keresztül történő vezérlés már gyerekjáték.