A Neuzer az e-bike világában a belépő kategóriát képviseli, ami azt jelenti, hogy egy egyszerű járműről van szó, ami attól még nagyon praktikus lehet, főleg városi környezetben. Akinek volt már ilyenje vagy a mai napig büszke tulajdonos, állítja, hogy a Neuzer elektromos kerékpár a mindennapok kiváló segédeszköze. Miért?
Mert ezzel igazán könnyedén és roppant komfortosan el lehet jutni a célig. Természetesen mindez környezetbarát módon történik, hiszen szó sincs káros anyagok kibocsátásáról. Elmondható tehát, hogy a Neuzer elektromos kerékpár épp olyan pozitívumokkal bír, akárcsak a többi, drágább kétkerekű, azonban némileg visszafogottabb felszereltséggel kell beérnie minden tulajdonosnak.

Továbbá, ezeken a modelleken az akku nem a vázba építve található a bringa középső részén, hanem általában hátul, a csomagtartónál. Természetesen a Neuzer elektromos kerékpár ezen adottsága nem hat ki negatívan a hatótávra, azonban az tény, hogy a hátsó felfüggesztést sokkal jobban megterheli. Megtekinthető és meg is vehető a Neuzer elektromos kerékpár az ebikeszalon.hu oldalon.