Salgó polc

Egy hatalmas raktárban nem könnyű megtalálni egy kis csomagot, főleg ha a rendszerezés is hiányosságokat mutat. Viszont, ha egy adott rendszer szerint helyezik el a dobozokat, akkor mindenki tudja, hogy mit hol kell keresni.

A strapabíró és könnyen összeszerelhető Salgó polc nagy előnyt jelent a raktárakban. Egyrészt azért, mert ellenállósága és teherbírása rendkívüli. Ugyanakkor az sem jelent problémát, ha gyakran kell átrendezni a raktárhelyiséget. A Salgó polc ugyanis könnyen szétszedhető és összerakható.

Így nem szükséges a nagy polcokat cipelni egyik helyről a másikra, hanem elemenként is el lehet mozdítani a helyükről. Többféle változata van ennek a terméknek.

A csavaros és csavarmentes változatok mellett, megtalálható a festett polcrendszer is, amelyik még ellenállóbb a környezeti tényezőkkel szemben. A Salgó polc ideális választás a nagyobb raktárakba, de a kisebb műhelyekben, garázsokban és az irodákban is helytáll. Az egyes elemekből bármilyen méretű polcrendszer összeállítható, igény szerint.