Hankook nyári gumi

Senkit sem lep meg már, hogy az ADAC éves gumitesztjein mindig jól szerepelnek a világszinten is elismert Michelin, Continental és Hankook abroncsok. Az utóbbit hazánkban is egyre többek választják, ami nem kellene meglepetést okozzon, ugyanis a Hankook nyári gumi és a téli csakis dicséretet érdemel. Az autógumik közkedvelt jellege, természetesen, a teszten elért eredményeknek, a kliensek elégedettségének, a strapabírásnak köszönhető.

Van sok olyan gumifajta, ami a teszteken a középmezőnybe kerül. Erre csak ritkán van példa a Hankook nyári gumi esetében, és ha fenn is áll, akkor is csak a kevésbé használt termékeknél fordul elő.

A kisautóknál a Hankook nyári gumi mindig is tarolt és jó eredményeket ért el a teszten. Az elmúlt években rendszerint ebben a kategóriában még jó minősítést kapott a Dunlop, a Goodyear és a Pirelli is. Mindez elmondható a Vredesteinről is, ami megvásárolható az itthoni szaküzletekben. A Hankook nyári gumi például a www.bhpgumi.hu oldalon is egy keresett abroncsot jelent, hiszen a hazai autótulajdonosok is hisznek a minőségben.