Junona Line bútor
Junona Line bútor

Rengeteg gond van egy konyhában, amikor a bútorok kialakítása nem optimális. A gazdaasszonyt szinte az őrületbe kergeti, hogy soha nincsenek a dolgok a keze alatt. A Junona Line bútor a konyha szemfénye lehet, hiszen ebben a bútorsorban minden egy helyen, mindig a keze ügyében van.

Tudta Ön, hogy a főzés során, akár egy kilométert is megtesz a konyhában való sétálás közben? Most már érti miért fontos, hogy minden egy karnyújtásnyira legyen? Ezért a profi szakácsok szeretik a nagy főzőasztalt, mindent előre odakészít még a főzés megkezdése előtt, hogy maszatos kézzel ne kelljen fűszert és konyhagépeket keresgélni.

Ez egy kicsi konyhában nem lehetséges, ezért nagy előnyt jelent a kompakt kiépítésű bútorsor. A lényeg az, hogy a fontos polcok, szekrények ne a konyha túlsó felén legyenek, hanem minden a sütő körül emeletesen kiépítve. A Junona Line bútor egy ilyen kompakt sor. A bútor mindössze 240 centiméter hosszú, tehát a kicsi konyhákban is gondmenetesen elfér. A beépíthető sütő körül polcok, felfüggesztett szekrények optimális távolságra helyezkednek el.