napelem rendszer árak
Napelem rendszer árak

A villamos energia jelentős megtakarítása érdekében, a premiumnapelem.hu online áruházban bárki megtalálhatja a neki megfelelő fotovoltaikus rendszert magán- vagy ipari felhasználás céljából. Az alternatív energiaforrások több éve izgatják korunk mérnökeinek fantáziáját. A napelem rendszer árak pedig ugyanezt teszik a hétköznapi felhasználókkal. A technika gyors fejlődésének hála, a villamos energia természetes forrásból történő beszerzése nemcsak környezetbarát, hanem gazdaságos megoldás is, amit manapság az egyre megfizethetőbb napelem rendszer árak tükröznek.

Egy minőségi konstrukció képes áramot termelni a Nap energiájának átalakításával. Ugyanakkor magabiztosan számíthatunk rá egy felhős napon is. Természetesen erős napfény hiányában a berendezés hatékonysága alacsonyabb, de lehetővé teszi, hogy az elraktározott energia felhalmozódjon az akkumulátorokban. Amennyiben úgy dönt, hogy alternatív és természetes energiát választ a hagyományos helyett, és szeretné megismerni a napelem rendszer árak mértékét, látogasson el a webshopunkba!

Itt az egyik legsikeresebb projektünkről is bővebb információt tudhat meg. Az ötlet sikeres megvalósításában a konzorciumi partnerünk az Óbudai Egyetem volt, ahol egy elektromos járműveket feltöltő napelemes állomás került kiépítésre. Ez egy kettős célú, önálló szerkezet, ami menedéket nyújt a járműveknek a környezeti hatások elől, miközben környezetbarát és megújuló energiát termel a Napból. Az így kapott áramot pedig fel lehet használni az elektromos járműpark feltöltésére. A konzorciumi partnerünkkel karöltve létrehozott megoldásra már számos példa van a világon.

Egyetemek, nagyvállalatok és egyéb intézmények is alkalmazzák ezt a korszerű lehetőséget. Az ilyen projektekben résztvevő napelemeket úgy tervezik, hogy lefedjék az eltérő stílusú parkolóhelyeket és zökkenőmentesen illeszkedjenek a szomszédos környezetbe. Könnyen testre szabhatóak és ereszcsatornákkal is felszerelhetőek az esővíz összegyűjtésére. A konzorciumi partnerünk visszajelzései alapján a töltőállomás kiváló lehetőséget kínál az elektromos járművek helyszíni töltésére.