A kandalló nemcsak a klasszikus stílus preferálóinak a szíve csücske, de azoknak a személyeknek is, akik a modern irányzat elkötelezett híveinek vallják magukat. Ennek oka egyszerű. A szóban forgó berendezés ugyanis az örök elegancia égisze alatt komoly esztétikai forrást képvisel a lakásban.

Azonban, ha egy-két díszes kő vagy csempe leesik, az összhatásnak búcsút mondhatunk. A samott habarcs viszont megoldást jelent a problémánkra. A habarcs építőipari termék és mint olyan, nagyon sokoldalú anyag, hiszen a ragasztástól kezdve, a rögzítésen keresztül egészen a kisebb-nagyobb javítási eljárások megoldásáig, mindenre tökéletesen alkalmazható.

A kandalló külső és belső felületén is használható samott habarcs nemcsak minőségi és precíz munkát kínál, de emellett gazdaságos is. Persze nem kevés információra lesz szükségünk, hogy a samott habarcs kínálat világában eredményesen navigálhassunk, de szerencsére a Fire Store honlapján minden felmerülő kérdésünkre megtaláljuk a szakszerű, mégis közérthető választ.

Gazdaságosságban és párját ritkítja a takaréktűzhely

Ne kalandozzunk el túl messzire a fűtésrendszerek tematikájától, hiszen, ahogy azt a tapasztalat is mutatja, a nagymamáink egykor használt módszerei ma újra a reneszánszukat élik. A takaréktűzhely, vagy más szóval sparhelt tökéletes példa erre. A német nyelvből átvett kifejezés jelentése beszédes, ugyanis az magyarra lefordítva annyit tesz, takarékos fűtés.

Az energiahatékonyság korában, amikor valóban minden a környezetbarát és ergonomikus megoldásokról szól, aranyét ér az a takaréktűzhely, ami nemcsak a kellemes hőmérséklet kialakításáért felel, de a segítségével a család vacsoráját is megfőzhetjük, sőt, akár finom süteményt is készíthetünk benne.

A sparhelt ezekben a szerepekben kitűnőre vizsgázott, így valóban gazdaságos az üzemeltetése. A tűzzel működő takaréktűzhely nemcsak a fa elégetésével sikeres, de akár a háztáji hulladékokat is bátran beledobhatjuk annak belsejében, szigorúan az energiaspórolás zászlaja alatt.