Csalán szappan

Amennyiben zsíros bőrrel és pattanásokkal küszködsz, nagy valószínűséggel keresed a megoldást erre. Érdemes az anyatermészet segítségét igénybe venni ilyen esetekben. A csalánról tudni kell, hogy helyreállítja a faggyúmirigyek működését, ezért a csalán szappan használata nagy segítség lehet.

Annál is inkább, mivel ez ellenállóbbá teszi a bőrt a baktériumokkal szemben és mivel ez a termék samponszappanként is alkalmazható, serkenti a fejbőr vérellátását is, ezáltal erősödnek a hajhagymák, tehát egyúttal a hajzsírosodástól is megszabadulhatsz. Fényesebb, dúsabb lesz a hajad, hogyha rendszeresen használod ezt a terméket. A vitalis-szappan.hu weboldalról egyszerűen meg tudod rendelni ezt a kézműves szappant és csak nagyon kevés időt kell várnod a kiszállítására.

Sőt, a házhozszállítás ingyenes 6990 Forint feletti rendelés esetében. Megéri ellátogatnod ebbe a webshopba, ahol nemcsak kézműves szappan kapható, hanem alumíniummentes dezodorok, ajakápolók, bőrápoláshoz szükséges termékek egyaránt.