kismama kabát vásárlás
Kismama kabát vásárlás

A várandós hölgyeknek mindig az időjárásnak megfelelően szükséges öltözködniük, bár ez nem túl könnyű, hiszen a növekvő pocak már nem fér bele minden ruhába. A kabát esetében is nagyon nagy a kínálat, de fontos, hogy a kiválasztott példány minden szempontnak megfeleljen. A kismama kabát vásárlást a B.Boom webáruház útmutatója jócskán megkönnyítheti. A megjelenés és a kényelem egyaránt fontos a kismamáknak, ezért lényeges, hogy a terhesség idején használatos kabátot nagyon jól válasszák meg.

A bboom.hu webáruház kínálatában megtalálhatóak az elegáns szövetkabátok mellett, a sportosabb soft shell példányok is. Ugyanakkor szóba jöhet a pufi vagy egy szőrmegalléros kismamakabát is, azok pedig, akik kedvelik a kapucnit, dönthetnek ilyen modell mellett. Az itt kapható Mamalicious kabátok kellően melegek a magyar telekhez, tehát biztosan nem fog megfázni egyetlen várandós nő sem, ha ezek közül választ.

Bár ezek a kismamakabátok apró részleteikben különlegesek, az alapvetően visszafogott és egyszerű szabásvonaluknak köszönhetően, több élethelyzetben is megállják a helyüket. Értelemszerűen, a rövid fazonú kismamakabát az alacsonyabb testalkatúaknak ideális választás, ugyanakkor magas hölgyeknek is jól áll. Utóbbiak nyugodtan dönthetnek a hosszú fazonú kismamakabát mellett, ami akkor is optimális, ha a terhes nő sokat van a szabad levegőn. A gyártók rendkívül praktikus megoldást találtak arra nézve, hogy egy kismamakabátot több élethelyzetben is használni lehessen, tehát ne legyen szükség arra, hogy a szülés után végleg a szekrényben maradjon vagy elajándékozásra kerüljön a terhesség idején viselt darab.

A kétfunkciós kabát rendelkezik kismamabetéttel, a terhesség hónapjaira, ami a szülés után kivehető, így a hölgy viselheti elegáns női kabátként. Még ennél is praktikusabb a háromfunkciós kabát, ami hordozós betéttel is el van látva. Ezáltal a várandósság idején, majd a szülést követően hordozókabátként egyaránt alkalmazható. Ha már egyikre sem lesz szükség, akkor szép női kabát válik belőle, amit viselhet a fiatal anyuka.