gáz hősugárzó
Gáz hősugárzó

Lejár lassan a kellemes meleg időszak, amikor még késő éjszaka is bőven elég volt egy pólóban lenni a teraszon. A vékonyabb pulóvereket is gyorsan fel fogja váltani a kabát, ahogy közeledünk a téli szezon felé. Amennyiben szeretünk rendszeresen időt tölteni a szabadban, teraszon, akkor érdemes a gáz hősugárzó jelenlétét biztosítanunk.

A nem teljesen zárt környezetben a hőmérséklet pillanatok alatt lehűl, így a folyamatos fűtés az egyetlen megoldás az optimálishoz közeli körülmények biztosításához. A gáz hősugárzó mobilitásának és magas teljesítményének hála, tökéletes erre a feladatra. 3,4 kW hő leadó képességgel rendelkezik, ami mellett elkerülhető a didergés.

A nagyobb méretű csarnokok, szabadidős sátrak fűtésében szintén élen jár. Szárnyas anyacsavar segítségével pillanatok alatt felrögzíthető a gáz hősugárzó feje és máris beindítható. Majdnem minden háztartásban jól jön előbb-utóbb a jelenléte, ezért kiváló befektetés. A gáz hősugárzó felületén a hőmérséklet fokozatmentesen és egyszerűen szabályozható, a hatékonyság biztosítása érdekében.