nagy bőrönd
Nagy bőrönd

Az utazások ideje alatt mindig helyhiánnyal küzdenek? Jól jönne a nagy bőrönd? A megfelelő helyen jár, hiszen a termékeink között számtalan ilyenre bukkanhat. Palettánkból textil vagy ABS anyagúak közül is válogathat. Repülővel történő utazás esetén, a keményebb kialakítású temérdek előnnyel járhat, hiszen a feladásánál nem igazán kímélik.

Autóban illetve vonaton az egész család egy nagy bőröndbe pakolva megoldja a tárolást, de a legtöbbjük még bővíthető, így alkalomhoz illően a kisebb variációt is választhatja. Mennyivel könnyebb lenne sokszor, ha nem kellene annyi mindent betuszkolni a csomagtartóba, hanem csak egy nagy bőröndöt!

Sokkal gördülékenyebb lenne az egész nyaralás, ha már az elindulásnál sem a konfliktusoké volna a főszerep, hiszen pihenni indul a család. Meg kell tenni mindent annak érdekében, hogy felhőtlenül induljon a vakáció, ezért is ajánlott a nagy bőrönd mellett voksolni. Az első nyugalmas elindulás után világossá válik majd, hogy jó döntést hoztak, mert nem lesz több feszültség a pakolás miatt.