Kerti tavak

Egy nagyobb udvaron rendkívül jól mutat a gondozott virágoskert a közepén található kisebb-nagyobb tóval. Amikor az ember megálmodja, még nem feltétlenül sejti, hogy milyen problémák merülhetnek fel a későbbiekben. Eléggé illúzióromboló tud lenni a néhány hét alatt bezöldülő víz, ami aztán elkezd kellemetlen szagot árasztani. Sajnos a kerti tavak esetében előfordulhatnak ilyen problémák.

Azonban erre is van megoldás, ha nyitott szemmel járunk. Nem kell félnünk attól, hogy valamilyen vegyszert túladagolva véletlenül a növényeket és halakat is elpusztítjuk, mert létezik nagyon hatékony környezetbarát módszer, ami csak célzottan hat.

A kerti tavak vizének tisztántartásában kulcsfontosságú szerepet tölt be a rendszeres vízcsere vagy a folyamatos mozgatás. Ezt szintén tartsuk szem előtt! A biológiailag lebomló készítmények előnyeit nem kell hosszan ecsetelni, sőt érdemesebb megtapasztalni. A kerti tavak problémamentes algamentesítése nem álom többé. Kattintsunk a bioforce.hu oldalra és ismerjük meg a részleteket!