kötés minták
Kötés minták

A kötés és horgolás könnyen megtanulható, ám sok gyakorlást igényel. Mikor a gyakorlás magasabb szintre jut, a kötés minták furcsa rajzokból hasznos segítséggé válnak. A legtöbben maguktól is képesek elkészíteni egy sálat, majd utána egy kendőt, viszont később valami nehezebbre vágynak.

Az internet a tökéletes lelőhelye a letölthető rajzoknak, amit az alkotni vágyónak lépésről-lépesre követnie kell. Készíthet díszes párnahuzatot, kellemes tavaszi pólót, nyári kardigánt egy hűvösebb estére, poncsót a kedvenc farmer kombinációjához és mindezt olyan profi szinten, hogy még a boltban dolgozók is elhinnék, hogy náluk vásárolta az említett darabot.

A kötés minták mellett, utasítást is talál a leginkább passzoló alapanyagokról és amennyiben követni szeretné a fényképeken található színeket, a fonal pontos árnyalatáról is. Szintén megemlítik a ruhához használt kötőtű vastagságát, ám mindenképpen ajánlatos a próba készítése is. Ha elnyerte a tetszését a kötés minta, hozzászólásban megoszthatja másokkal.