körállvány
körállvány
Ruhatartó állványokat kényelmesen, akár az internetről is rendelhetünk, ahol annyira széles a választék, hogy könnyedén meg fogjuk találni az elképzeléseinknek megfelelőt. Az állványokra több vállfát is ki lehet helyezni, így sok helyet lehet vele spórolni. A krómozott körállvány kis helyen is elfér és nagyon sokféleképpen lehet használni.

Forgatható és fix modellek között lehet válogatni. A fix körállvány nem mozdítható, míg a forgatható modell minden irányból könnyedén használható. Az állványra nemcsak ruhákat, hanem egyéb kiegészítőket is lehet pakolni.

Magassága igény szerint állítható. Általában több darabos, pálcás forgókkal van felszerelve, amelyek csavarozhatóak, így tetszés szerinti helyekre lehet tenni. A körállvány részét tartalmazzák a forgók, de igény szerint akár több forgóállványt is lehet mellé rendelni. Az állvány összeszerelése nem okozhat gondot senkinek sem. Ha online nézelődünk, akkor egy weboldalról több mindent is meg lehet vásárolni, így akár extra kedvezményekre is számíthatunk. A csomag mindig házhoz érkezik.