A supinált téli cipő nem nedvesedik be!
A supinált téli cipő nem nedvesedik be!

Napjainkban már a lábbelik vásárlásakor is érdemes odafigyelni a szülőknek, hiszen a csöppségek lába gyorsan képes deformálódni, amit a növekedés eredményez. A supinált téli cipő minden szülő és csöppség számára tökéletes megoldást jelent, mert kényelmes, a láb pedig szabadon tud mozogni benne. Ha gyermekének magasabb a lábfeje, az sem gond, mert ez a téli lábbeli mindenkinek megfelelő.

A supinált téli cipő rendkívül jól tartja a meleget és ez nemcsak a puha szőrmebélésnek köszönhető, hanem a cipő természetes bőranyagának is. Ez utóbbi nemcsak a szigetelésért felelős, hanem azért is, hogy a lábbeli ne tudjon átnedvesedni. A supinált téli cipő minden fejlődésben levő csöppségnek kitűnő választás.

A bokák ebben a típusú cipőben nem tudnak befelé dőlni, ez utóbbi jelenti a hagyományos lábbelik esetében a legnagyobb gondot. A supinált téli cipő többféle méretben és stílusban egyszerűen, pár kattintással megrendelhető a GyerekcipőABC webshopban, amit a www.gyerekcipoabc.hu weboldalon érhet el.