Szerszámok kedvező áron
Szerszámok kedvező áron

A szakszerű felületkezelés megfelelő technikát és eszközüket igényel. Nem mindegy, hogy miként látunk neki a csiszolásnak, mert egy rosszminőségű csiszolókoronggal javíthatatlan kárt okozhatunk.

A lamellás csiszolókorongok kiválóan használhatóak az alumínium felületek esetében. Ezekkel ismét gyönyörűvé lehet varázsolni a drága, ám megviselt alufelniket. A különféle elszíneződések és lerakódások hatékonyan eltávolíthatóak, így a felni vissza fogja nyerni az eredeti, ragyogó fényét.

A lamellás csiszolókorongok többféle formában kaphatóak az iszerszam.hu webáruházban. A Klinspor és az ABRABORO nagyszerű márkáknak számítanak, amiknek a termékei nem kopnak hamar el, még intenzív használat mellett sem. A lamellás csiszolókorongok használatához szükség van a megfelelő kisgépre.

Általában egy fúrógéphez kell csatlakoztatni és már indulhat is a felületkezelés. A kisebb-nagyobb esztétikai, felületi hibák könnyedén kijavíthatóak a lamellás csiszolókorongok segítségével. Garantáltan mindenki megtalálhatja a megfelelő változatot az iszerszam.hu változatos kínálatának hála.