lézertechnika
Lézertechnika

A lézer fogalma mindig lázba hozza az embereket. Sokan a sci-fi filmekből jól ismert jelenetekre gondolnak először. Nem csoda, hiszen rendkívül látványos, éppen ezért alkalmazzák gyakran a filmvásznon.

De egy rendezvényt, átadó ünnepséget, show műsort, koncertet is alaposan fel lehet dobni a lézertechnika segítségével. Legyen szó bármilyen rendezvényről, általában két fontos dolgon van a hangsúly. Az egyik a tartalom, a másik pedig a látvány.

Ha ez a kettő összhangban van egymással, akkor nagy valószínűséggel a közönségnek lehengerlő élményben lesz része. Ez pedig azt eredményezi, hogy sokáig fognak beszélni arról az alkalomról, amin jelen volt a lézertechnika. A látvány marketinges szempontból is fontos.

Ha egy termék promotálása közben jelen van a lézertechnika, az valószínűleg sokakhoz el fog érni, miközben azt sugallja, hogy jövőbemutató megoldásról van szó. Az AVadvice csapat mestere a lézertechnika minden szegmensének. A szolgáltatásaik közé tartozik a lézer-show, de a hologram vetítés sem maradt ki a repertoárból.