infraszauna
Infraszauna

A kikapcsolódás és a feltöltődés iránti igényeinket manapság már egyre modernebb technológiák hivatottak kiszolgálni. Ilyen például az infraszauna is, a maga lélekemelő és szíverősítő hatásaival. Nem kell beérnünk ebből sem az egyszerű fajtákkal.

Választhatunk olyat, ami teljesen digitális vezérléssel működik, központi szabályozó rendszer felel a nekünk megfelelő külső és belső világításért, valamint igénybe vehetőek még programozható LED-es színterápiával, beépített rádióval, Mp3 lejátszóval, láb- és padlósugárzókkal, különféle kényelmünket fokozó formatervezett háttámlákkal, párologtatókkal kiegészítve is.

A lényeg azonban minden esetben ugyanaz. Úgy tudunk számtalan hasznos dolgot tenni az egészségünkért, hogy csak beülünk egy felmelegített kabinba, kényelembe helyezzük magunkat és 30 percig megpróbálunk ellazulni. Még a kedvenc könyvünket is magunkkal vihetjük vagy egy csésze finom méregtelenítő teát. Érdemes otthonra beszerezni egy infraszaun kabint, mert a hasznosságához képest meglepően keveset kell érte fizetni.