Egy olyan világban élünk, ahol az online rendelés és vásárlás új szintre lépett. Például egy kerti bútor Pécs szívében pár napon belül az otthonunkban lehet, ráadásul nekünk semmit sem kell csinálnunk.

Elég kitölteni az adatlapot, beírni a címet, fizetni, majd várni, hogy a futárszolgálat kihozza az általunk választott darabokat. Ráadásul az online világnak hála bárhol nézelődhetünk.

Nem kell fizikailag fogható katalógusokat kinyomtatni minden hónapban, nem kell frissíteni és azt is könnyen fel lehet tüntetni, hogyha valamelyik termék ideiglenesen nem kapható. Bár nem tudjuk megtapintani a bútorokat vagy más berendezési tárgyakat, a hozzájuk csatolt képek segítenek elképzelni a méretét és kinézetét, hogy miként mutatnak majd a lakásban.

Válogathatunk a színek között, mivel sokszor egy bútorból több változat is megrendelhető. Amennyiben megtaláltuk a kedvenc asztalunkat, vehetünk ahhoz illő lámpákat és dekorációs tárgyakat is. A globero.hu oldalon minden kerti bútor Pécs területéről származik és kiszállítható bárhová.