Amikor egy kisbaba járni kezd, a bokája, a felépítéséből adódóan befelé dől, ezért tanácsos a szülőknek olyan cipőcskét vagy lábbelit vennie a kicsinek, aminek az erős kérge jól tartja a bokát. A minőség ebben az esetben elengedhetetlen, így a supinált Ponte20 szandál beltérre és nyárra ideális választás a kis örökmozgónak.

Tulajdonképpen egy apró változtatást rejt a supinált szó jelentése, ugyanis ezeknek a kis lábbeliknek a sarokrésze kifelé döntött. A gyártók egy döntött sarokéket helyeznek a cipő talpának alsó részébe, ami megakadályozza, hogy a gyerek bokája befelé dőljön.

A meleg idő közeledtével ideje elgondolkodni a Ponte20 szandál beszerzésén, ha nem akarunk az utolsó percben kapkodni. Divatos, kényelmes darabokra tehetünk szert a babaesgyerekcipo.hu webáruházban. Megbízható, jó minőségű lábbelik, amelyek biztosan nem szakadnak el addig, amíg a viselőjük kinövi.

Kisfiúknak remek döntés a kék színű supinált Ponte20 szandál a készletről, ami garantáltan egyenes szögben tartja a kicsi bokáját, illetve korrigálja a bokabedőlést. Benti váltócipőnek, valamint kinti viselésre egyaránt ideális, a felső részén két darab tépőzár található, amiknek a segítségével nagyon könnyen lábfejre tudjuk igazítani.

Komfortos járást biztosít a gyereknek ez a Ponte20 szandál, ami nagyon fontos, hiszen tudjuk, hogy az apróságok egész nap meg nem állnak. A jól megválasztott lábbeli pedig segíti az egészséges lábfejlődést. Ezek a kis cipők könnyű, jól szellőző, természetes anyagból készültek.

Ponte20 supinált szandálcipő

Lényeges a gyermekünk lábainak egészséges fejlődése, de bármennyire is vigyáznak a szülők, mégis előfordulhatnak lábdeformitások. A Ponte20 supinált szandálcipő megfelelő állásra készteti a lábat tartó izmokat, mozgásban tartja a lábfej és a talp izmait, ami rendkívül jó hatással van a fejlődésben lévő lábacskákra.

Az ortopéd orvosok leginkább lúdtalpra és bokasüllyedésre szokták ajánlani a supinált cipőt. Az említett problémák egyéb deformitás okozói is lehetnek. Tehát, jobb megelőzni az egészségügyi gondokat, a Ponte20 supinált szandálcipő kimondottan egyszerű megoldást kínál erre. A webáruház termékpalettáján kislányoknak való modellek is megtalálhatóak.

Például a púderrózsaszín lányszandál kifejezetten kellemes viseletet nyújt kis tulajdonosának. Nemcsak megfelelően tartja a gyerek bokáját, de a zárt orra védelmet biztosít a lábujjak sérülése ellen is. A kicsik bármilyen lábbeliben imádnak játszani, futkározni, és könnyen előfordulhat, hogy valamiben megbotlanak, esetleg belerúgnak egy kőbe, és máris kész a baj.

Azonban, a Ponte20 supinált szandálcipő megvédi a lábakat a sérülésektől, biztonságot ad még a legnagyobb játszás közben is. Ez a szandál a kinézete miatt is a kislány kedvence lesz. Szép rózsaszín színű, aranyos virágokkal díszítve. Valószínűleg trendi modell lesz az óvodában is, ahol a lányka boldogan és büszkén viseli majd. A honlapon találunk segítséget a méretválasztáshoz. A szandál megrendelése nagyon egyszerű, a házhoz szállítása pedig 1-2 munkanap alatt lezajlik.