vírusvédelem Windows 10
Vírusvédelem Windows 10

A számítógépek megjelenését, majd pedig az internet elterjedését követően, hamarosan felütötték fejüket a különböző kártevő programok. Ezek célja sok esetben a rendszer megbénítása vagy a személyes adatok ellopása. Jobb esetben csak bosszúságot okoznak, míg máskor komoly anyagi károkat, különösen a cégtulajdonoknak. A vírusvédelem Windows 10 ebből adódóan nagyon fontos.

Erre több megoldás ígérkezik. Az egyik, hogy megtörténik a megfelelő szoftver vásárlása és telepítése. Ez általában 1 éves periódusokra nyúlik ki és biztosít védelmet. Sajnos ugyanakkor az efféle vírusvédelem Windows 10 a megfelelő szakértelem hiányában további fennakadásokat, esetleg költségeket vonhat maga után, hiszen sokan nem rendelkeznek informatikusi képesítéssel, így szakembert kell megbízni a feladattal, ami az installáláson kívül, a frissítések levezérlésére is kiterjed.

A vírusvédelem Windows 10 ugyanakkor történhet sokkal költséghatékonyabban és egyszerűbben, a felhőalapú szolgáltatások havidíjas megvásárlása esetén. A kvazar.cloud felületen minden fontos részletet megtalálunk a témában.