Minni kehely

Mind az orvostudomány, mind számos más szakterület folyamatosan azon dolgozik, hogy jobbá és hosszabbá tegye az emberi életet. Ezen nemes cél által vezérelve jött létre a kehely, ami kifejezetten a betét és a tampon helyettesítését szolgálja a menstruációs időszak alatt. Ahogyan a megnevezés is utal rá, a formája és a könnyű használata miatt, akár 12 órát is bírja csere nélkül, ami komoly előnyt jelent a hagyományos módszerekkel szemben.

A hölgyeknek készült szilikon kehely az eddigi legoptimálisabb menstruációs segédeszköz, aminek révén megelőzhetünk mindenféle félelmet és aggodalmat. Nem kell tartózkodnunk semmilyen tevékenységtől, akár még úszhatunk is, más napokhoz hasonlóan.

Vegyszer- és illatmentes, így nem okoz semmilyen irritációt, gombásodást vagy fertőzést. Jóllehet nem szűnteti meg a görcsöket és egyéb panaszokat, de a kényelmetlenségtől való végleges megszabadulás oldja a feszültséget és a szorongást, így fokozza az önbizalmat és magabiztosabbá tesz. Várhatunk ennél többet egy menstruációs kehelytől?