legjobb munkaruha
Legjobb munkaruha

A rendszeres munka az élet szerves részévé vált. A jelenlegi társadalmi rendszer alapját az állandó fogyasztás jellemzi, amihez szorosan kapcsolódik a fokozott termelés. Ezért viszont alaposan meg kell dolgozni. Ha pedig tevékenykedünk, akkor jó, ha a legjobb munkaruha van rajtunk. Erre több oknál fogva van szükség. Először is fontos a kényelem, másodrészt pedig a magas szintű biztonság. Pozíciótól, szakmától függően, gyakran lehetünk kitéve különféle sérülések veszélyének. A belesetek száma ugyanakkor jelentősen lecsökkenthető, valamint a komolyabb sérülések esélye megelőzhető a legjobb munkaruha jelenlétében.

Műhelyekben, építkezéseken, konyhában, laboratóriumi körülmények között egyértelműen úgy lehet kellő hatásfokkal dolgozni, ha nem kell külön figyelni minden mozdulatunkra. Tudva, hogy a rajtunk lévő öltözet megbízható és teszi a dolgát, máris jobban fókuszálhatunk a feladatok precíz kivitelezésére. A legjobb munkaruha szövetében és kialakításában is azt adja, amit elvárunk tőle. Ismerjük meg bátran az euronorm.hu weboldal kínálatát és válogassunk kedvünkre a felhozatalból!

Kényelmes és kellően melegít a munkás mellény

Egyre inkább közeleg a tél, ami elég zord körülményeket hoz magával, főleg ami a kinti időjárást illeti. Egy zárt és fűtött műhelyben, garázsban a mellény viselése nem mindig indokolt, de a szabadban már nagyon is jól tud jönni, ha magunkra öltjük. Ez a ruhatípus számos szempontból válik igazán hasznunkra. Gondoskodik róla ugyanis, hogy a felsőtestünk biztosan ne hűljön ki, miközben szabadon hagyja a kezeinket, így a munkavégzés nem ütközik akadályokba.

A Rock Worker mellény anyagösszetételében 65 % poliészter és 35 % pamut. Gumírozott derékkal rendelkezik, ami kellően rászorul a testre, így nem csúszik fel a ruhanemű nyújtózás közben. Több zipzáras zseb található rajta, ami helyet ad a különféle munkaeszközöknek. A mellény egyszerűen tisztítható, ugyanis 60 Celsius fokon még gépben is mosható. Remek befektetés, ami jelentősen fokozza a teljesítményünket. Éppen itt az ideje, hogy próbára tegyük!