Hatásos fogyókúra

A legtöbb hölgy valamilyen trükköt, hétpecsétes titkot sejt a fitnesz ladyk sikerének hátterében. Azonban ez koránt sincs így, hiszen a hatásos fogyókúra hatékonyan étrenddel érhető el.

A mozgás ugyanígy kiegészíti a fokozatos, egészséges fogyást, azonban egyértelműen az étkezés kerül hangsúlyba a mozgással szemben. Ez alatt csupán annyit kell érteni, hogy az az egyén, aki fogyni szeretne, és inkább halálra izzasztja magát nap mint nap, futások után pedig péksüteményt visz be, az bizony nem az egészséges zsírcsökkentés mellett dönt. Továbbá tudni kell azt is, hogy a koplalással lehet, hogy fogyás lesz észlelhető, de ebben az esetben szintúgy kártékony módszer mellett voksol az illető, hiszen ilyenkor nem zsírból, hanem izomból veszít tömeget.

A szénhidrátokat nem kell ellenségnek tekinteni, csakis a finomított kategóriáját. Szénhidrátra igenis szüksége van minden szervezetnek, azonban ezt nem lisztes és cukros termékekkel kell bevinni. A fehérje, zöldség és gyümölcsdús diéták mindig meghozzák a várva várt eredményt.