ProMarker
ProMarker

Tervezgetni igazi öröm. Érdemes erre a tevékenységre minél több időt szentelni, hiszen, ahogyan mondani szokták, a részletekben van a lényeg. Bár gyakran hozzáfűzik, hogy hiába a sok tervezgetés, mert úgysem aszerint halad a munka. Valójában ez csakis a kivitelezőn múlik. Tehát, ha rajzolás, akkor a ProMarker kétvégű alkoholos filctoll az, amire szükség lesz.

Ez a nagyon speciális termék többféle színben megrendelhető, így valóban olyannak elevenedik meg a papíron a vázlat, ahogyan azt a fejünkben elképzeltük. A prémium konstrukció kimondottan általános felhasználásra lett kifejlesztve. Ezen belül olyan szakmák munkatársai is a kezükbe vehetik a ProMarker termékeket, amilyenek a kerttervezők, építészek, lakberendezők.

Az egyik végén pont, a másikon vágott hegyű a filc, így pontosan azzal lehet rajzolni, amelyik a leginkább alkalmas az adott kontúr meghúzásához. Hasznos, ha van kéznél elég, hiszen a rendszeres használat mellett igen gyorsan elfogy a ProMarker toll, ezért ha már vásárolunk, akkor bátran rendeljük jó pár darabot!