Zuhanyfüggöny

A fürdőszoba tisztán tartása elengedhetetlen az egészségünk megőrzése érdekében. Fürdés közben a víz kifröccsen olyan helyekre is, ahol nehezebben szárad fel, így hosszútávon penészesedéshez vezethet. A zuhanyfüggöny használata ennek gátat vethet, mivel megakadályozza, hogy kipancsoljuk a vizet. Ezen kívül praktikus megoldás akkor is, ha többen élnek egy háztartásban és gyakran megesik, hogy többen is használnák a fürdőt.

Akkor elég csak magára húzni a zuhanyfüggönyt, így bejöhet valaki más, például fogat mosni vagy hajat szárítani, amíg más a tus alatt áll. Ráadásul egy jól kiválasztott termék feldobja a fürdőszobát is, ugyanis számtalan különböző mintával kapható.

A felszerelése is viszonylag egyszerű, hiszen vannak olyan tartók, amelyekhez fúrni sem kell, ezek a tipikus lakótelepi fürdőszobákba remek megoldást biztosítanak. A panelben élőknek biztosan ismerős a párás, fülledt fürdőszoba, ami igen kellemetlen érzés. A zuhanyfüggöny ezen a problémán is segíthet, ugyanis így fürdés közben nyitva lehet hagyni az ajtót.