A védelmet nyújtó betonkerítés
A védelmet nyújtó betonkerítés

Ha nem tudunk döntésre jutni, hogy milyen anyagból készüljön a telkünket körülvevő elválasztó elem, érdemes az interneten keresgélnünk. Többféle megoldás lehetséges, de a betonkerítés meggyőz mindenkit. Számos előnye közé tartozik, hogy gyorsan és aránylag könnyen telepíthető, egyben szállítható is.

A telephelyről raklapokon felpakolva egy teherautóra, akár több száz kilométert is vihető anélkül, hogy bármi baja történne. Tetszőlegesen kiválaszthatjuk a magasságát és a zárt, illetve átlátható szerkezetek között is könnyedén dönthetünk. A betonkerítés nagyon dekoratívan fest, ha kiegészítjük vas- és faelemekkel, amelyek gyorsan hozzáilleszthetőek. Megfelelő alapozási munkálatok után nincs olyan terep, amihez ne illeszkedne.

A masszív és magas szerkezetek igazán tiszteletet parancsolóak és elrettentően hatnak a hívatlan vendégek, kíváncsi tekintetek ellen. Egy betonkerítés nagyon hosszú távú befektetés, ezért érdemes alaposan kiválasztani a formát és méretet, mert akár egy életre is szólhat.