Impotencia
Impotencia

A férfiak korosodásával bizony sokuknál megjelenik a rettegett erekciós, merevedési probléma. Nos, ennek hátterében rengeteg dolog állhat, ugyanis az impotencia okai közé sorolható többek között a szervi, a pszichológia, valamint az egészségi zavar is.

Fiatal férfiaknál általában valamilyen pszichológiai gond áll a háttérben, a szervi zavar legtöbbször teljesen kizárható.

A magas szintű frusztráltság, a stressz, valamint a depresszió is vezethet a merevedési zavarok állapotáig. Ilyen esetben érdemes felkeresni egy szakembert, aki tanácsokkal láthat el minket. Nos, a további impotencia okai már keményebb feladat elé állítanak minket.

Amennyiben valamiféle szervi problémával állunk szemben, azt műtéti úton kezelhetjük. Ilyen esetekben a férfi képes az erekcióra, azonban csupán roppant kevés ideig. Időskorban sokan természetesnek veszik az impotenciát. Azonban kevesen tudják, hogy ezt az egészségtelen életmód előrébb tudja hozni. Viszont testmozgással és étrendváltással elérhető a vérkeringés javulása.