mintás harisnya
Mintás harisnya

Egy igazán izgalmas témáról fogunk most értekezni a kedves olvasóknak, hiszen a legtöbb nőnek valódi kihívást okoz, hogy mindennap változatos ruhatárat tudjon magának összeállítani. A megoldást talán a mintás harisnya fogja jelenteni, hiszen a többi ruhadarabhoz képest még mindig az olcsóbb termékek közé tartozik és a szín-világával, vastagságával, illetve a már említett különböző dizájnelemekkel igazán fel tudja dobni az unalmasnak induló kollekciókat is.

Az egyetlen árnyalatú összeállításhoz kifejezetten szokta igényelni a szemünk, hogy legyen rajtunk valami izgalmas, valami kihívó és ez sok esetben a harisnya. Óvatosan, visszafogottan, mégis borsot tud törni a gyanútlan szemlélődő orra alá azzal, hogy egy kis pikantériát visz a hölgy megjelenésébe.

Még azon hölgyek is előszeretettel alkalmazzák ezt a trükköt, akik egyébként nem lelik különösebben örömüket a divat nyújtotta megnyilvánulásban. A személyiségünk egy kicsit mintha a felszínre tudna törni egy jól kiválasztott mintás harisnya alkalmazásával.