Ezek a készülékek találhatók a Berry boltban
Ezek a készülékek találhatók a Berry boltban

Az újabb és újabb okostelefonok megjelenésével, a Blackberry népszerűsége egyre csak hanyatlik, de még ennek ellenére is vannak, akik kitartanak eme remek eszköz mellett. A berrybolt.hu ezen személyek számára kínál különböző Blackberry alternatívákat. Ellátogatva a weboldalra, ezek a készülékek tekinthetők meg: PRIV, Passport, Passport Silver, Classic és Leap.

Jelenleg a PRIV modell csak egyetlen típusban található meg, de a Passport verzió esetén vörös, ezüst, fekete és fehér, a Classic és a Laep okostelefonokból pedig fekete és fehér színek közül választhatunk. Ezek a készülékek jelentős része a hagyományos nyomógombos változatot képviselik, de a Leap modell által, már a Blackberry is belépett az érintőképernyős okostelefonok klubjába.

Így, ha eddig csak a billentyűzet tántorított el valakit ettől a praktikus eszköztől, akkor a Leap típus minden álmát teljesíti. Ezek a készülékek 16 GB belső tárhellyel, 8 megapixeles hátlapi és 2 megapixeles előlapi kamerával felszereltek, BlackBerry 10 operációs rendszerrel rendelkező modellek, 5 hüvelykes képátlóval és 1280*720 pixeles érintőképernyővel ellátva.